Invitation til gå-hjem-møder i Patentgruppen

Patentstrategi – Tid og penge. 23/6 og 24/6 2020

Igennem en serie af gå-hjem-møder, ønsker vi at sætte fokus på forskellige grundlæggende aspekter omkring patentering. Hvad koster det at patentere og hvornår falder omkostningerne? Hvordan prioriterer jeg hvilke lande jeg skal videreføre i? Hvordan forholder jeg mig til konkurrencesituationen og konkurrenterne? Hvordan vælger jeg de rigtige patenter? Hvad kan man – og hvad kan man ikke under behandlingen af din patentansøgning? Hvordan matcher jeg mine patentvalg med min forretningsstrategi? 

På det første gå-hjem-møde ønsker vi at sætte fokus på ”tid og penge” aspektet. Vi oplever ofte at små som store virksomheder udtrykker, at de mangler overblik over hvordan man bruger sine penge bedst i forhold til patentering samt hvornår i processen omkostningerne falder.  

I Patentgruppen har vi stor erfaring med rådgivning omkring ”tid og penge” aspektet. Igennem Patentgruppens mere end 20 år i branchen, har vi indsamlet realiserede omkostninger til patenter baseret på reelle data, hvorfor vi kan opstille tidsforløb/omkostninger/budgetter baseret på reelle patentforløb og virksomheder.  Budgetternes  væsentligste  egenskab er, at give kunden et retvisende billede af omkostningsniveauet for en given opgave samt at afstemme forventningerne til det arbejde, der skal udføres. De indsamlede data vil vi nu igennem disse gå-hjem-møder stille til rådighed, så de er til at forstå – anonymiseret naturligvis. Det giver deltagerne en mulighed for selv at sætte sig i førersædet i forhold til de utallige spørgsmål omkring økonomi og relevante tidsfaktorer, der gør sig gældende når man investerer i patenter. 

 

Vi håber at du finder temaet relevant og at vi ser dig til arrangementet i Aarhus eller København. 

Patentgruppen A/S, Aaboulevarden 31, 4. sal, 8000 Aarhus C. Tirsdag 23. juni 2020 kl. 14-16:30  

COBIS Bio Science Park, Ole Maaløes Vej 3, 2200 København N. Mødelokale M10A+M10B Onsdag 24. juni 2020 kl. 14-16:30   

 

Tilmelding senest 17. juni 2020 til: reception@patentgruppen.com – venligst angiv om du deltager i København eller i Aarhus. Gå-hjem-mødet er gratis og bliver holdt på dansk eller engelsk afhængig af deltagernes præferencer. 

 

Med venlig hilsen 

PATENTGRUPPEN A/S 

Lad os ringe dig op