Med et patent sikrer du eneret over din opfindelse!


Har du opfundet et nyt produkt, apparat, en fremgangsmåde eller en særlig anvendelse af et kendt eller nyt produkt, er det en god idé at søge om patent på din opfindelse. Et patent er nemlig din garanti for eneret over din opfindelse de næste 20 år. Desuden giver et patent dig ekstra tryghed, i og med at du som patenthaver kan gøre brug af din opfindelse, sælge den eller selv arbejde med den samt selvfølgelig forhindre dine konkurrenter i at udnytte dit produkt eller din opfindelse kommercielt.

 

Det er vigtigt at understrege, at dine patentrettigheder, og dermed din beskyttelse af produktet, først er gældende, når du har indleveret din patentansøgning. Et patent skal søges i det enkelte land, hvor man ønsker sin opfindelse beskyttet. Der eksisterer altså ikke nogen form for ”verdenspatent”. Dog gør en række konventioner og samarbejdsaftaler mellem de forskellige landes patentaftaler, at det er lettere at opnå patent i flere lande. Det kan du læse meget mere om under Prioritetsret, International patentansøgning og Europæisk patentansøgning.


Udover at være et monopol, kan et patent også være en reklame i sig selv, da det bl.a. giver dig muligheden for at dokumentere dit produkts unikke teknologi overfor fremtidige investorer, og dermed fungere som et afgørende led i forhandlingerne med disse.

 

Få patent på dit produkt med Patentgruppen!

Patenter kan være afgørende i spørgsmålet om at skabe de bedst mulige betingelser for markedsføring af produkter. Dog kan ansøgningsprocessen være særdeles omfattende, hvorfor mange virksomheder benytter sig af professionel rådgivning og hjælp fra et patentbureau som Patentgruppen. For der er nemlig mange regler, der skal overholdes og tages hensyn til samt en del krav, der skal opfyldes. Patentgruppen kan desuden være behjælpelige med at undgå de uskrevne faldgruber, der findes i ansøgningsprocessen omkring patenter.

Patentgruppen hjælper dig altså med at sørge for at der søges om det rigtige på den rigtige måde. Vi har en solid juridisk og teknisk baggrund, og sammen med virksomhedens produktudviklere kan vi formulere patentansøgningen således, at I opnår den bredest mulige beskyttelse på jeres produkt!

 

Står du derfor og har brug for at søge patentbeskyttelse, så kontakt Patentgruppen allerede i dag på tlf. 86 19 20 00 eller på patent@patentgruppen.com. Så tager vi os af papirarbejdet, mens I kan lægge alle kræfter og ressourcer i udvikling af produktet!

Lad os kontakte dig

Patentgruppen rådgiver om alt inden for IPR (Intellectual Property Rights), dvs. alt inden for patenter, brugsmodeller og design. Med andre ord hjælper vi dig med at sikre din forretning og din udvikling igennem IPR.

Eller send os en e-mail på denne adresse: